Izvor: S media, 08.Mar.2013, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIZA U DS: Lideri demokrata zalažu stanove za kredit kako bi spasili stranku od stečaja

Lideri DS založiće privatne nekretnine kako bi im banka odobrila reprogramiranje kredita i na taj način spasili stranku od stečaja. - Biće nam potrebno oko pedesetak stanova, površine između 50 i 60 kvadrata, da bismo osigurali reprogram kredita- kažu u stranci.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Funkcioneri DS zalažu stanove za stranku

Izvor: Blic, 08.Mar.2013

Funkcioneri Demokratske stranke položiće kao garanciju pedesetak nekretnina koje su u njihovom privatnom vlasništvu kako bi spasli stranku od stečaja, saznaje „Blic”. To će biti dovoljno da im Razvojna banka Vojvodine odobri reprogram kredita i odblokira račune...Demokratskoj stranci ostalo...

Nastavak na Blic...

Čelnici DS-a zalažu stanove za kredit

Izvor: Radio 021, 08.Mar.2013

Funkcioneri DS-a položiće kao garanciju pedesetak nekretnina koje su u njihovom privatnom vlasništvu kako bi spasli stranku od stečaja.

Nastavak na Radio 021...

Lideri DS zalažu stanove za kredit

Izvor: BKTV News, 08.Mar.2013

Funkcioneri DS položiće kao garanciju pedesetak nekretnina koje su u njihovom privatnom vlasništvu kako bi spasli stranku od stečaja, saznaje “Blic”. To će im biti dovoljno da im Razvojna banka Vojvodine odobri reprogram kredita i odblokira račune.. . DS ostalo je još samo oko mesec dana...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.