KIJA KUPILA STAN!? Kockareva pazarila novu nekretninu, ali jedna stvar joj kvari sreću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 18:42

KIJA KUPILA STAN!? Kockareva pazarila novu nekretninu, ali jedna stvar joj kvari sreću!

Pametno ulaže!

Od kako se razvela od Slobe Radanovića, Kija Kockar se posvetila najviše karijeri, a čini se da joj to ide od ruke. O njenom emotivnom životu, malo se zna, a ni pevačica se povodom toga ne oglašava često.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Sep 22, 2020 at 3:16pm PDT

Poznato je da je Kija nakon pobede u "Zadruzi",  kupila sebi stan, a sada smo prateći objave na Fejsbuk stranici Zadruga - Pink, videli objavu na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piše da je Kija kupila još jedan stan.

- Dok neki samo leškare i brukaju se po "Zadruzi" čekajući da pare padnu sa neba i odmah potroše, Kija ulaže u nekretnine i kupila je sebi još jedan stan - pisalo je u objavi.

Ubrzo nakon toga su počeli da se nižu komentari povodom ovoga.

- Bolje bi joj da ima porodicu, nego što kupuje stanove  - bio je jedan od komentara.

Pogledajte rezultate

Saša Popović ULETEO NA BINU usred Nedinog nasupa u emisiji! Nećete verovati šta je uradio! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.