Da li je ovo najstrašniji oglas za kuću? Vrisnućete kada ga vidite, bukvalno

Izvor: 011vodič.com, 27.Maj.2020, 01:11

Da li je ovo najstrašniji oglas za kuću? Vrisnućete kada ga vidite, bukvalno

Jedan agent za nekretnine oglasio je kuću na prodaju, i dobio je kupca za samo četiri dana koristeći kostim maskote iz popularnog horor filma Vrisak. Džejms Pile odlučio je da se pre svega zabavi kada je prošlog vikenda stavio na tržište kuću u Lansingu. Tako je uzeo  kostim “Ghostface“ iz horor filma “Scream“ i fotografisao se u nekoliko kutaka kuće i tako napravio seriju fotografija koje podsećaju na kadrove iz popularnog horora, poput skrivanja iza zavese, sečenje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bundeve velikim nožem i sl.
– Nadao sam se da ću, ukoliko uradim nešto novo i komično i pomalo blesavo prikupiti između 500 i 1.000 pregleda na oglasu – rekao je on.
Rezultat? Dok tipični oglasi nekretnina u Lansingu imaju oko 100 pregleda posle nedelju dana od postavljanja, njegov jezivo-komični post približio se cifri od milion pregleda samo na Zillovom sajtu za samo četiri dana nakon što je objavljen.
To je otišlo i dalje, pa su fotografije postale viralne, a pozvali su ga i u emisiju “Dobro jutro Ameriko”. Tako da se očekuje da se rekord u pregledima još proširi.
Već ima jednog ozbiljnog kupca, dodao je.
Yes, Ghostface photobombed the real estate listing for this century-old Lansing home https://t.co/r3y3C8cWPY
— Lansing State Journal (@LSJNews) September 29, 2019
Pile, koji ima već 15 godina iskustva kao agent za nekretnine, kaže da je ključno u poslu zadržati dobar ukus.
– Na primer ovo sa maskom. Koliko god sam se zabavljao, nisam želeo da bude previše zastrašujuće. Želeo sam da se i deca nasmeju – rekao je.
Pored toga, rekao je da se elementi horora dobro uklapaju u staru kuću od 1.568 kvadrata i njene originalne podove od tvrdog drveta i velike prozore.
– Upravo je to ispravna kombinacija koja je učinila da se tako brzo sve proširi – rekao je. “Učinili smo to klasično, i pravo je doba godine.”
Takođe je bio siguran da će dobiti dozvolu vlasnice kuće pre nego što nastavi sa zastrašujućim fotošopom. – Rekla je da je oduševljena –
Za sebe lično misli da će ova slava brzo proći da će ga ljudi već sledeće nedelje zaboraviti.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.