Izvor: JUGpress.com, 23.Mar.2024, 20:09

Čime se sve bavi novi vlasnik Hotela Jugoslavija: Milenijum tim – od bolnice do građevine

Izvor: N1
Milenijum tim, novi vlasnik Hotela Jugoslavija, planira investiciju od ukupno 400 miliona evra tokom naredne četiri godine u “moderan stambeno-poslovni kompleks sa hotelom visoke kategorije”. Ova kompanija, registrovana za izgradnju hidrotehničkih objekata, ima 14 preduzeća u svom vlasništvu. Jedno od njih je i MV Investment, koje je na licitaciji u petak kupilo pomenuti hotel. Ova Milenijumova firma registrovana je za iznamljivanje i upravljanje nekretninama i, prema završnim računima za 2022. godinu – nema zaposlenih.
Milenijum tim novi je vlasnik Hotela Jugoslavija, preko svoje firme MV Investment. Hotel je kupljen po početnoj ceni od 3,18 milijardi dinara, što je oko 27 miliona...

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.