Izvor: Blic, 23.Mar.2024, 11:44

Na mestu hotela "Jugoslavija" nići će kompleks od 240.000 kvadrata i kule od 155 metara: Novi vlasnik najavio investiciju od 400 miliona evra!

Danas je prodat hotel "Jugoslavija". Kupac i jedini učesnik na javnoj licitaciji bila je kompanija MV Investmenst d.o.o. u vlasništvu Milenijum tima, a kako su danas najavili i prema već objavljenom planu na ovoj lokaciji će se graditi luksuzni stambeno-poslovni kompleks ukupne površine 240.000 kvadrata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čime se sve bavi novi vlasnik Hotela Jugoslavija: Milenijum tim – od bolnice do građevine

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2024

Milenijum tim, novi vlasnik Hotela Jugoslavija, planira investiciju od ukupno 400 miliona evra tokom naredne četiri godine u "moderan stambeno-poslovni kompleks sa hotelom visoke kategorije". Ova kompanija, registrovana za izgradnju hidrotehničkih objekata, ima 14 preduzeća u svom vlasništvu. Jedno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.