Ciljna grupa su im ambasadori i sportisti!

Izvor: 011vodič.com, 02.Apr.2021, 08:33

Ciljna grupa su im ambasadori i sportisti!

Violeta Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške, novac stečen od dugogodišnjeg tezgarenja investirali su u agenciju za nekretnine koju su nedavno osnovali, saznaje „Alo!“
Naime, ovaj poznati estradno-emotivni dvojac, na taj korak se odlučio zbog unosne zarade, ali i zbog pandemije koronavirusa kojom je pogođena najviše njihova profesija.
– Viki i Taške su i sami vlasnici nekoliko luksuznih nekretnina u prestonici, pre svega u naselju Beograd na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vodi. U jednoj od njih žive sa svojim sinom, dok druge dve rentiraju za basnoslovnu cifru – ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao:
foto: Printscreen – Kada je izdao stanove čiji su on i Violeta vlasnici, Tašketu je palo na pamet da bi mogli da otvore firmu koja bi se bavila tim unosnim biznisom i za sada im odlično ide. Opredelili su se isključivo za velike i luksuzno opremljene stanove koji se nalaze u srpskoj prestonici – ispričao je izvor.
Kako je još rekao, u ponudi imaju stanove od sto kvadrata, ali i znatno veće, kao i duplekse…
– U pojedinim stanovima ima čak i sauna, parno kupatilo, a gotovo u svim hidromasažna kada, privatni parking… U pitanju su zaista luksuzni objekti, a ciljna grupa im nisu studenti ili radnička klasa, već ambasadori, sportisti, estrada i svi oni koji uživaju u komforu i luksuznom stilu života, a koji to zadovoljstvo mogu da plate – ispričao je izvor blizak Violeti i Tašketu.
foto: Filip Plavčić Da je narodna izreka „Mačka se uvek dočeka na noge“ tačna, potvrdilo se i u ovom slučaju, jer pevačica i njen muž harmonikaš nisu sedeli skrštenih ruku i čekali da pandemija koronavirusa prođe kako bi mogli da počnu da rade, već su promenili profesiju.
Da li će se vratiti mikrofonu i harmonici kada se kafane otvore ili će ih okačiti o klin na duže staze, a trgovati nekretninama i u budućnosti, ostaje da vidimo.
(Espreso/Alo)



The post Ciljna grupa su im ambasadori i sportisti! appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Viki i njen muž započeli biznis koji će im doneti BRDO NOVCA: "Ciljna grupa im nisu studenti ili radnička klasa"

Izvor: Blic, 02.Apr.2021

Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške, novac stečen od dugogodišnjeg tezgarenja investirali su, kako pišu domaći mediji, u agenciju za nekretnine koju su nedavno osnovali.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.