Sberbank Super stepenasta štednja – štednja koju sami kreiramo

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 09.Nov.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sberbank Super stepenasta štednja – štednja koju sami kreiramo

BEOGRAD – Povodom ovogodišnje “Nedelje štednje” Sberbank Srbija pripremila je posebne uslove dobro poznatog štednog proizvoda “Super stepenasta štednja”

“Super stepenasta štednja” je štedni proizvod sa kojim klijenti štede u etapama, pri čemu se po isteku svakog vremenskog perioda oročenja, kamatna stopa povećava. Posebna pogodnost je što se u slučaju prekida oročenja u bilo kom trenutku, ranije pripisane kamate isplaćuju klijentima.

“Super >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << stepenasta štednja” dostupna je u evrima i dinarima na 36 meseci (šest ciklusa od po 6 meseci (6×6)) i 25 meseci (pet ciklusa po 5 meseci (5×5)). Novina je da od sada klijenti mogu štedeti na 25 meseci, odnosno u pet ciklusa po 5 meseci (5×5)) u dolarima i švajcarskim francima.

Tako, ukoliko se klijent odluči za štednju u evrima po modelu 6×6 (36 meseci) ostvariće rast fiksne godišnje nominalne kamatne stope, prema sledećoj dinamici: 0,25% u prvom koraku, 0,60% u drugom, 0,90% u trećem, 1,20% u četvrtom, 1,30% u petom i 1,45% u poslednjem koraku stepenastog modela štednje (godišnja efektivna kamatna stopa iznosi 0,82%).

Primera radi za oročenje 50.000 evra, na period od 36 meseci, iznos pripisane kamate nakon oporezivanja iznosiće 1.228,84 evra (bruto kamata iznosi 1.445,89 evra, dok je porez 216,83 evra).

Otvaranje i održavanje štednog računa za “Super stepenastu štednju” je besplatno. Kamata se isplaćuje na redovni devizni račun, po isteku svakog perioda oročenja.

Za sve dodatne informacije zainteresovani mogu posetiti bilo koju Sberbank ekspozituru, web sajt www.sberbank.rs ili pozvati Kontakt centar na broj 19909.

O grupi Sberbank Europe AG

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču je bankarska grupacija 100% u vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe prisutna je na devet tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CIE): Austriji, Bosni i Hercegovini (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Srbiji i Ukrajini. Sberbank Europe poseduje mrežu od 228 ekspozitura, zapošljava više od 4.300 ljudi i pruža usluge više od 670.000 klijenata (zaključno sa 31.12.2016. godine).

Zvaničan sajt: www.sberbank.at

O Sberbank Srbija

Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 31.12.2016. godine).

Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.

Sberbank Srbija kao prva banka u Srbiji, pristupila je u januaru mesecu 2017. godine prestižnom međunarodnom sertifikacijskom programu „Customers’ Friend“, potvrdivši time izrazito visok nivo kvaliteta usluge i odnos sa svojim klijentima i zaposlenima. Sberbank Srbija zasluženo nosi medalju “Jer cenimo naše klijente“.

Zvaničan sajt: www.sberbank.rs
Pogledaj vesti o: Nedelja štednje

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.