Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Okt.2018, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sberbank Srbija: Štedi gde novac više vredi

Za to se pobrinula Sberbank Srbija, pripremivši jedinstvenu ponudu štednje u evrima koja će trajati od 15. oktobra pa sve do kraja 2018. godine, uz nominalnu kamatnu stopu do 1,3 odsto za period oročenja na 15 meseci.

Štednim i kreditnim ponudama realizovanim tokom prethodnih godina Sberbank Srbija zadobila je poverenje građana. Prepoznati smo kao banka koja razume potrebe klijenata i u skladu sa njima kreira proizvode i usluge. Svesni da je jedna nedelja prekratak period i >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << da većina građana tako propusti mogućnost da svoj novac pretvori u štednjupo povoljnim uslovima, odlučili smo da kreiramo ponudu koja će trajati dovoljno dugo, nuditi povoljne kamatne stope i klijentima pružiti dodatnu vrednost. Za sve one koji se do kraja 2018. godine odluče na oročenu štednju, Sberbank Srbija pripremila je poklon u vidu putnog osiguranja, za period od godinu dana, i to za članove uže porodice našeg novog klijenta“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka za razvoj proizvoda u odeljenu za poslovanje sa stanovništvom Sberbank Srbija.

Ono što se svakako ističe u okviru Sberbank ponude jeste i mogućnost štednje u dolarima, i to uz kamatnu stopu od 2 odsto, za period oročenja na 24 meseca.

Ne propustite priliku da oročite svoj novac u jedinoj banci na svetu čije ime znači ŠTEDNJA!

* Dodatne informacije pronađite na sajtu banke sberbank.rs ili pozivom kontakt centra na broj 19909.

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija, bankarska je grupacija u 100 procentnom vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe Group prisutna je na osam tržišta Centralne i Istočne Evrope (CIE): u Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Srbiji. Sberbank Europe Grupa ima preko 690.000 klijenata, zapošljava 4,080 ljudi u 191 ekspozituri širom Evrope. Zaključno sa 30. junom 2018. godine ukupana aktiva Sberbank Europe iznosi 11,8 milijardi eura.

Website: www.sberbank.at

Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 31.12.2016. godine).

Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.

Sberbank Srbija kao prva banka u Srbiji, pristupila je u januaru mesecu 2017. godine prestižnom međunarodnom sertifikacijskom programu „Customers’ Friend“, potvrdivši time izrazito visok nivo kvaliteta usluge i odnos sa svojim klijentima i zaposlenima. Sberbank Srbija zasluženo nosi medalju “Jer cenimo naše klijente“.

Zvaničan sajt: www.sberbank.rs
Pogledaj vesti o: Nedelja štednje

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.