Prvi dan štednje u AIK banci protekao u znaku oročenja na 15 meseci!

Izvor: aikstednja.rs, 02.Nov.2010, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi dan štednje u AIK banci protekao u znaku oročenja na 15 meseci!

Kako postojeće štediše koje su zanavljale svoje uloge, tako i nove štediše, prepoznale su prednosti modela iz ponude 12+ AIK BANKE.

Najveće interesovanje štediša sa manjim ulozima bilo je za oročenje EUR na 15 meseci, jer im ovaj rok štednje pruža najviše kamatne stope. AIK banka ovim štedišama omogućuje da istekom 15 meseci polože svoja sredstva pod uslovima AIK BANKE  iz Nedelje štednje 2011.

Štediše zadržavaju mogućnost da po proteku 12 meseci razroče ulog uz priznavanje kamate koja važi na 12 meseci, bez obzira da li bi tada nastavili štednju u AIK banci ili ne.

Štediše sa znatnijim iznosima uloga (preko 1 milion dinara tj. 10.000 evra) su se radije opredeljivale za dinarsku štednju, zbog pogodnosti u pogledu poreskog tretmana kamate na dinarsku štednju (kamata na dinarsku štednju je oslobođena plaćanja poreza), i povoljnih kurseva za otkup i prodaju strane valute koji im nudi AIK BANKA.

Za značajan obim posla sa velikim brojem štediša, ekspoziture AIK BANKE su bile pripremljene i dobro organizovane da usluže sve štediše bez dužih čekanja na red.

Opširnije na http://aikstednja.rs/


Pogledaj vesti o: Nedelja štednje

Nastavak...