Vujošević i Čović odlučili da sukob reše u parkiću iza škole

Izvor: Njuz.net, 24.Avg.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević i Čović odlučili da sukob reše u parkiću iza škole

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Vujošević i Čović su dogovorili da nema gaženja na odvezanu pertlu i lomljenja naočara

BEOGRAD, 24. avgust 2012, (Njuz) – Duško Vujošević i Nebojša Čović odlučili su da sukob, koji su započeli prethodnih dana preko medija, konačno sutra razreše fer tučom u parkiću iza škole.
Vujošević i Čović su utvrdili stroga pravila kojih će se pridržavati. Prema pravilniku, gurkanje ne sme da traje duže od pet minuta, u šta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << uključeno i izgovaranje rečenica „Šta je?“ i „Ajde ti prvi“. Nije dozvoljeno čupanje i ujedanje, a napravljena je i precizna lista nedozvoljenih udaraca.
- Najvažnije je da nema u glavu i u jaja, jer i Čović i Vujošević, koji su u parkiću poznati kao Ćora i Debeli, smatraju da to nije pošteno. Takođe, dogovoreno je i da nema gaženja na odvezanu pertlu i lomljenja naočara, a za publiku i njihove drugare važi da nema uletanja – rekao je Njuzu drugar jednog od aktera predstojeće tuče.
Prema rečima našeg izvora, publici je zabranjeno i dobacivanje poput „Šta ti je rekao za kevu?!“ i „Ijaoj, on to tebi!“, a onaj ko bude izgubio u tuči moraće pred svima triput da kaže „Ja sam pička!“, ali tako da se to čuje.
Gubitnik je onaj ko prvi padne od iscrpljenosti ili ga protivnik obori i prinudi ga da se preda.
- Posle tuče nema tužakanja kod roditelja a gubitnik će morati i da prestane sa izdavanjem saopštenja. Tako će biti rešena situacija kojoj se, bar za sada, ne nazire kraj – zaključio je naš sagovornik.
Nenad Milosavljević
Viktor Marković
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.