Španci tvrde: Dejan Radonjić je prvi pik Laboral Kuće, Obradović bi mogao u Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci tvrde: Dejan Radonjić je prvi pik Laboral Kuće, Obradović bi mogao u Zvezdu

Kadena Ser, jedan od najpouzdanijih izvora u ovoj zemlji prenela je ove dve vesti

Pre samo nekoliko dana Nebojša Čović je poručio svima koji su zaposleni u Crvenoj zvezdi, pre svega Dejanu Radonjiću, da je bolje Zvezda u ruci nego golub na grani. A taj "golub" bi prema svemu mogla da bude Laboral Kuća.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << otkriva novinar najugledniji španske radio stanice Kadene Ser Pakoho, Radonjić je prvi pik Laborala da zameni Velimira Perasovića koji je otišao u Anadolu Efes. Pored Radonjića, Laboral u krugu kandiata za Perasovićevog naslednika drži i Focisa Kacikarisa, trenera Mursije. Ali on je tek opcija B ako se ne dokopaju Radonjića.

Takođe, u radio-emisiji ovog medija, inače jednog od pouzdanijih iz Španije, stigla je informacija da bi u Zvezdu u slučaju  Radonjićevog odlaska mogao da dođe doskorašnji trener Albe i igračka legenda kluba s Malog Kalemegdana Saša Obradović. Zasad je reč samo o spekulacijama, ali kada vest daje Kadena Ser onda one imaju težinu.

Predsednik Laboral Kuće, Hosean Kereheta je nedavno na odlasku Perasovića najavio da želi trenera zbog kojeg tim neće izgubiti identitet iz prošle sezone, odnosno stručnjaka koji će forisrati jaku odbranu. Reklo bi se da Radonjić odgovara tom profilu... Ne treba potceniti ni činjenicu da Radonjića zastupa Miško Ražnatović koji godinama ima uspešnu saradnju sa klubom iz Baskije.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović menja Radonjića?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2016

Zvezda ostaje bez trofejnog trenera Dejana Radonjiča, informacija koja nedeljama stidljivo provejava po košarkaškim, dobro obaveštenim kuloarima. Španci tvrde da je crnogorski stručnjak prvi pik Laboral Kuće, koja je ove nedelje ostala bez trenera, tvrdi najuglednija radio stanice na Pirinejima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.