Protest vozača i kontrolora gradskog prevoza

Izvor: Studio B, 05.Jan.2014, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest vozača i kontrolora gradskog prevoza

Vozači i kontrolori u gradskom prevozu najavili su za četvrtak, 9. januar, zajednički protest zbog, kako kažu, učestalih brutalnih napada na njihove kolege.

Kako se navodi u saopštenju sindikata GSP-a, jednočasovni miran protest biće održan na Zelenom vencu, a posle toga će predsedniku Privremenog organa Beograda i ministrima unutrašnjih poslova i pravde biti upućeni zahtevi i predlozi za rešenje problema.

Član Privremenog organa Nebojša Čović >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << izjavio je da privremeno veće podržava najavljeni protest.

"Dosta je bilo nasilja nad radnicima koji obavljaju posao za ovaj grad i njegove građane. Beograd i Beograđani moraju da shvate da je to njihov gradski prevoz, njihovi vozači i komšije. Potpuno razumem protest sindikata i potpuno ga podržavam i zajedno sa njima ćemo se angažovati da rešimo ove probleme", poručio je Čović.

On smatra i da neće biti problem uvođenje panik-tastera i video-nadzora u vozila javnog gradskog prevoza, kao što su to tražili predstavnici sindikata GSP-a.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: Privremeno veće podržava protest radnika javnog prevoza

Izvor: Blic, 05.Jan.2014

Član Privremenog veća Beograda Nebojša Čović izjavio je danas Tanjugu da taj organ razume i podržava protest vozača i kontrolora javnog prevoza, koji je zakazan za četvrtak, 9. januar, istakavši da će se to veće angažovati na rešenju problema nasilja nad zaposlenima u gradskom prevozu...-...

Nastavak na Blic...

Čović: Veće podržava protest radnika javnog prevoza

Izvor: Press, 05.Jan.2014

"Dosta je bilo nasilja nad radnicima koji obavljaju posao za ovaj grad i njegove građane. Beograd i Beograđani treba da shvate da je to njihov gradski prevoz, njihovi vozači, da su im oni komšije. Potpuno razumem protest sindikata GSP i potpuno ga podržavam i zajedno sa njima ćemo se angažovati...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.