Povezivanje vodovodnih mreža Obrenovca i Beograda

Izvor: Studio B, 18.Dec.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povezivanje vodovodnih mreža Obrenovca i Beograda

Član Privremenog organa grada Beograda Nebojša Čović obišao je gradilište vodovodne mreže u Baljevcu u opštini Obrenovac.

Tom prilikom utvrđen je plan povezivanja vodovodne mreže Obrenovca sa Beogradskim vodovodom. 

Čović kaže da članovi Privremenog organa pokušavaju da budu što efikasniji pa su tako neke poslove koji su zastali zbog procedura uspeli da deblokiraju.

- Jedan od njih je i izgradnja vodovoda u selu Baljevac. Otklonili >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << smo proceduralni problem i potpisan je ugovor između komunalnih preduzeća iz Obrenovca i Beograda. Kako bi kvalitet vode bio podjednak u svim delovima Beograda, „Beogradski vodovod" mora da vodi računa i o ovom delu svoje mreže. Očekujem da se dve vodovodne mreže spoje u zadatom roku, ako ne i pre - istakao je Čović.

Prema njegovim rečima, radovi popravljaju standard života građana u ovom delu grada.

- Ovakvih poslova ima dosta u Beogradu, i to ne samo u oblasti vodosnabdevanja nego i u ostalim infrastrukturnim projektima - rekao je Čović.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.