Nebojša Čović: Hvala Piksiju i Den Tani

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2012, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Čović: Hvala Piksiju i Den Tani

Dragan Stojković Piksi i Dobrivoje Tanasijević, poznatiji kao Den Tana, spremni su da oproste potraživanja, čime je dug Crvene zvezde već počeo da se topi.
Nekadašnji predsednici crveno–belih dali su pozajmice klubu, a danas su, izgleda, izrazili da ih se odreknu i na taj način pomognu u sanaciji teške finansijske situacije.
Stojković je u vreme mandata izvršio određena plaćanja u ime Zvezde u iznosu od 32.000 evra, dok je Tanasijević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tokom kratkog vođenja kluba, pozajmio iz nekoliko puta ukupno oko 630.000 evra.
- Želim da zahvalim gospodi Tanasijeviću i Stojkoviću na ovome što nameravaju da učine za Crvenu zvezdu. I ovoga puta su ličnim primerom pokazali koliko im je stalo do kluba koji su svojevremeno vodili kao predsednici. Novac koju nameravaju da oproste klubu kao dug je izuzetno velika za naše prilike – istakao je Nebojša Čović, član radne grupe, zadužen upravo za finansije, od kojeg je potekla inicijativa prema pozajmljivačima.
Na Marakani veruju da će njihov primer slediti i drugi.
Zvezda je na ime pozajmica, što pojedincima, što firmama, dužna ukupno 7,5 miliona evra. Jedan deo nešto preko 660.000, dakle, biće otpisan, a očekuje se da u dogledno vreme slično učine još neki od pozajmljivača i da na taj način klub iz Ljutice Bogdana u značajnoj meri smanji minus u kasi.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

I Mišković oprašta dugove, Jugović bez komentara

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Nov.2012, 12:07

Marko Mišković je imao sa prethodnom upravom Crvene zvezde džentlmenski sporazum da ne potražuje novac koji je pozajmio (oko 2,8 miliona evra), sem u slučaju da dođe do prodaje kluba, koji bi namirio upravo kupac.. U toku su, kako se saznaje, razgovori između članova radne grupe i nekadašnjeg...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.