NEĆEMO DA IGRAMO KUP: Čović postavio USLOVE da bi Zvezda igrala za Žućkovu levicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 15:03

"NEĆEMO DA IGRAMO KUP": Čović postavio USLOVE da bi Zvezda igrala za Žućkovu levicu

Spominjao i srpske sudije...

Prvi čovek crveno-belih je otvoreno govorio na razne teme koje se tiču kako sportskih, tako i administrativnih stvari u vezi sa košarkaškim stvarima. Kao i obično, bio je poprilično oštar, pa nema sumnje da će njegove nove izjave ponovo da odjeknu.

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, u emisiji “Jutro” na televiziji “Prva” govorio je, između ostalog, o predstojećem nastupu na Kupu Radivoja Koraća u Nišu. Tema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bile sudije, koje ne žele da budu deo tog takmičenja:

– Gde su srpske sudije u ABA ligi? To zato što ne žele, hoćemo da vidimo zašto ne žele i ko ih ucenjuje da ako loše bude sudio neće biti delegiran u Evroligi. Zašto sad za Kup neće suditi? Znam da je za njih opravdanje rehabilitacija zbog povreda, ali znam da se vrši pritisak da sude strane sudije – kaže Čović, koji se potom osvrnuo i na eventualno izbegavanje igranja Kupa Radivoja Koraća:

– Zvezda ima dva bonusa da ne igra Kup Radivoja Koraća, pošto neko dva puta nije igrao KLS, a ništa mu se nije desilo. Sad mi nećemo igrati Kup ako se ne bude igrao u Nišu, iako to nije srećno rešenje, ali tu je ugovor potpisan. Kao drugo, strane sudije ne dolaze u obzir. Moraju da sude domaće sudije, to je naše takmičenje.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.