Izvor: Večernje novosti, 04.Okt.2013, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: O Čoviću i Vesiću na čelu Beograda još nije bilo reči

BEOGRAD - Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da ta stranka još nije raspravljala o imenima koja bi se bila na čelu prinudne uprave u Beogradu, pa ni o Nebojši Čoviću i Goranu Vesiću kao mogućim kandidatima. Na pitanje Tanjuga da li je tačno da SNS i SPS, kao moguće nestranačke ličnosti za vodeće ljude prinudne uprave Beograda vide Čovića i Vesića, ona je rekla da ta stranka o imenima još nije raspravljala. "Poznajem i jednog i drugog, ali o upravljanju Beogradom i o tome ko će ga voditi, u tom smislu, o imenima nismo razgovarali", rekla je Mijalović. Ona je dodala da će to biti objavljeno na posebnoj konferenciji za novinare čija će tema biti Beograd, istakavši da je sada važno štoglavni grad funkcioniše. "Zadatak SNS je da Beograd funkcioniše bolje, a to je ono čemu mi kao stranka težimo", zaključila je Mihajlović na konferenciji za novinare u sedištu stranke.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SNS još bez kandidata za upravu Grada

Izvor: Danas, 04.Okt.2013

Srpska napredna stranka još nije raspravljala o imenima onih koji bi bili na čelu prinudne uprave u Beogradu, pa ni o Nebojši Čoviću i Goranu Vesiću kao mogućim kandidatima, rekla je potpredsednica SNS Zorana Mihajlović komentarišući navode medija da su Vesić i Čović viđeni za ulazak u...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.