Hoću u Zvezdu!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2010, 03:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoću u Zvezdu!

Po ko zna koji put kreće priča o fuziji Crvene zvezde i FMP, ali ovog puta izgleda da je ozbiljnija nego ranije. Potpuno sam spreman da pravimo novu Zvezdu, poručio je u emisiji SOS kanala prvi čovek kluba iz Železnika Nebojša Čović. U kontekst podgrevanja stare ideje uklapa se i proglas navijača crveno-belih koji je deljen na Marakani u subotu.

- Potpuno sam spreman da pravimo novu Crvenu zvezdu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da nastavimo jednu narodnu vrednost, jer Zvezda i Partizan to sigurno jesu. Da napravimo pravu srpsku Crvenu zvezdu... Dajte da najpre u Srbiji postavimo određene stvari i pravila igre. Koliko kompetentnosti za to imam, pokazuju rezultati u svim oblastima u kojima sam radio - rekao je Čović.

- Moj koncept za Crvenu zvezdu stoji i ja sam na raspolaganju. Ne odustajemo od njega. Ali FMP nije klub koji može da iznese velike dugove, a postoji veliko raspoloženje da se saradnja ostvari. Mora sve da se postavi na sto, da se vidi da li su Zvezdini dugovi šest, deset ili 13 i po miliona. Ko je sve davao pare, odnosno pozajmljivao i zaduživao. Gospodin Lučić će sigurno sve to uraditi, pa da se vidi kolike su bile plate. Voleo bih da ima više onih koji bi radili za jedan evro - dodao je.

Predsednik Crvene zvezde Vladislav Lučić izjavio je da je spreman da razgovara sa Čovićem.

- Spremni smo da razgovaramo sa svima koji žele da pomognu klubu. Čović se u ovom poslu pokazao kao veoma uspešan, a takvi ljudi su od velike koristi. Moram da priznam da nije bilo nikakvih konkretnih razgovora na tu temu, ali Čović je poznat kao veliki zvezdaš, čak je bio i u Upravnom odboru našeg kluba - kazao je Lučić.

Prvi čovek crveno-belih veruje da će se najvatreniji navijači vratiti u dvoranu.

- Ako rezultati budu dobri, siguran sam da će se i naši navijači vratiti u Pionir. Njihov bojkot ne povezujem s tim što oni insistiraju na tome da u klub dođu Nebojša Čović i Milan Gurović - završio je Lučić.

(s. r.)[ antrfile ]

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.