FOTOGALERIJA: Nebojša Čović imao društvo u loži, a navijači su već proglasili MVP-ja

Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2016, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGALERIJA: Nebojša Čović imao društvo u loži, a navijači su već proglasili MVP-ja

Crvena zvezda posle pobede nad Efesom nalazi se na korak od plej-ofa, pa ne čudi veliko slavlje po završetku meča.

Po završetku utakmice Delije su grmele ‘MVP, MVP’, a ti povici naravno bile su upućene Marku Guduriću, igraču koji je razbio Efes sa trojkom, prodorom i slobodnim bacanjima u samom finišu meča.
Celokupnom spektaklu prisustvovali su u loži Dragan Đilas i Ana Dabović, koji su u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << društvu Nebojše Čovića uživali u pobedi Crvene zvezde.
Nauživali su se navijači u ‘Milenijumu’ i kraj malih ekrana, a i vi ćete u ovoj fotogaleriji sa parketa dvorane u Vršcu.
 
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SA PARKETA ‘MILENIJUMA’: Igrači i Delije – svi kao jedan! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2016, 00:12

Na kraju utakmice i pobede nad Efesom jasno je bilo koliko su navijači značili igračima Zvezde, kao i koliko su navijači zadovoljni partijom svojih miljenika.. . Dok su pevali jednu od poslednjih pesama za ovo veče u vršačkom ‘Milenijumu’, igrači su se pozdravljali na parketu i pevali stihove...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.