Dragan Džajić poručio: Od sad nema više proba!

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Jan.2014, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Džajić poručio: Od sad nema više proba!

Milan Gašić i njegova proba u Zvezdi uzdrmala je crveno-belu Srbiju. Posle igračevog oca i Nebojše Čovića, na ovu temu oglasio se i Dragan Džajić.
Znači, mi sad ne smemo da dovedemo nikoga na probu. Meni se javilo njih 100, a sad nikoga neću da dovedem. Evo, imam sad čoveka u kojeg mnogo verujem, koji je trener i koji mi predlaže da nekog dovedem na probu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i neću ga dovesti, upravo zbog ove situacije – rekao je predsednik Zvezde.
Gašića je nazvao ni prvim, ni poslednjim igračem na probi u Zvezdi i istakao da niko u klubu ne želi da stvara probleme.
Nemam ništa protiv kritike, doživeo sam je milion puta, ali da li smo zbog jednog dečka morali da pravimo ovakav sastanak. Samo nekim ljudima pravimo probleme, što ne želimo. Čović je poznat čovek, ima decu, ja sam poznat čovek, ima decu, da li ću sutra razmišljati da li ću moći da zaposlim sutra ćerku. Taj dečko je tu bio na probi i nije ni prvi ni poslednji – istakao je Džajić, a preneo Mondo.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džajić: "Više nikoga ne smemo da dovedemo na probu!"

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2014

Posle medijskog fijaska koji je FK Crvena zvezda doživeo u slučaju Gašić, Dragan Džajić rekao je kako zbog toga sada mnogi talentovani momci neće moći da dobiju probu na 'Marakani'.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.