Čović potvrdio - Zvezda završila još jedan ogroman posao, stiže još pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović potvrdio - Zvezda završila još jedan ogroman posao, stiže još pojačanja!

Novosti sa Malog Kalemegdana.

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović najavio je velike planove crveno-belih.

On je odgovarao na pitanja čitaocima Sportskog žurnala, a između ostalog je potvrdio da je Zvezda imati novog tehničkog sponzora i da će dovesti još nekoliko pojačanja.



"Potpisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo ugovor na tri godine. Promocija tehničkog sponzora će biti u drugoj polovini septembra, pred turnir na Kritu. A, što se tiče dvorane. Da mi prvo preživimo ova dobra vremena, pa ćemo videti. Sada to nije realno, osim ako se nešto ne promeni. U svakom slučaju to je dobra ideja. Ali, jedno su želje, a drugo trenutne mogućnosti. Neki projekti na tu temu postoje i oni mogu da budu aktivirani kada se za to stvore uslovi. Sada treba da se koncentrišemo da Crvena zvezda bude stabilan evroligaš i stabilan osvajač regionalne lige
", potvrdio je Čović i dodao da će uskoro stići i stranac, plejmejker.

"Biće interesantan i u pitanju je stranac. Planiramo još dva ili tri pojačanja
", istakao je Čović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.