Čović otkrio šta se desilo sa Vilijamsom i ko dolazi u Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2015, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović otkrio šta se desilo sa Vilijamsom i ko dolazi u Zvezdu!

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović objasnio je šta se dogodilo sa Markusom Vilijamsom i otkrio nekoliko bitnih stavki vezanih za transfer politiku kluba.

Utakmica 16. kola regionalne košarkaške lige između Crvene zvezde Telekom i Zadra pala je u drugi plan u momentu kada se pojavila informacija da Markus Vilijams nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u protokolu zbog toga što je sa njim raskinut ugovor.

Zvanične potvrde te informacije nije bilo sve do večeras, a onda je Nebojša Čović objasnio šta se dogodilo po pitanju Markusa Vilijamsa.

"Ugovor sa Vilijamsom će biti sporazumno raskinut, ali ni na čiju štetu, ni na našu ni na njihovu. Niko neće imati obaveze ni prema kome, a Markus je podneo zahtev za raskid ugovora" objasnio je Čović za "RTS".

Na taj način potvrđeno je da su šampion Srbije i Markus Vilijams završili saradnju ali predsednik Crvene zvezde Telekom nije želeo da otkrije da li je uzrok tome to što je Amerikanac navodno pao na internom doping testu koji je sproveo klub.

"Znalo se sve i sad ja moram da štitim i poziciju kluba i igrača, koji mi je izuzetno drag i koji je ostavio veliki trag u Zvezdi. To sve ostaje u našoj kući" naveo je Čović.

Jednako važna tema za navijače Crvene zvezde Telekom tiče se pojačanja. Kako trenutno stoje stvari, Vasilije Micić postaće novi igrač šampiona Srbije.

"Skoro vrlo izvesno. Zvezda može da dovede dva igrača, jer smo roster od 20 igrača ispunili i što se tiče Micića, izvesno je da će da bude u Zvezdi" dodao je Nebojša Čović.

Predsednik crveno-belih nije otkrio šta će se dogoditi u slučaju Gala Mekela ali je nagovestio da klub planira angažovanje još jednog igrača pored Vasilija Micića.

"Najsretniji bih bio da te pozicije pokrivamo sa domaćim igračima. Vasilije je domaći igrač. Taj drugi igrač - videćemo šta je potrebno - 'dva na tri', 'tri na dva' ili će biti razmišljanja oko još jedne 'petice'" zaključio je Čović.

Crvena zvezda Telekom naredne nedelje nastavlja takmičenje u TOP 16 fazi, a kako stoje stvari pojačanja bi trebalo da budu angažovana do Nove Godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.