Čović kod Kuzmića, šta je Zvezdin centar poručio iz bolnice? (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović kod Kuzmića, šta je Zvezdin centar poručio iz bolnice? (foto)

Oporavak odlično teče, Crvena zvezda objavila i prvu izjavu srpskog reprezentativca posle teške saobraćajne nesreće.

Ranije danas preneli smo da se Ognjen Kuzmić odlično oporavlja, samo deset dana posle teške saobraćajne nesreće na putu Prijedor - Banjaluka, kada je doživeo teške povrede glave i grudnog koša.

On se sada nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gde ga je danas posetio i prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović.

Na Zvezdinom sajtu su tim povodom saopštili da ''oporavak Ognjena Kuzmića ide najboljim mogućim tokom, prvotimac Crvene zvezde se normalno hrani, komunicira sa okolinom, ali lekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju''.

Navodi se i da Kuzmić u vrlo dobrom raspoloženju čeka dalji oporavak i skori izlazak iz bolnice, a ovu posetu je iskoristio i da uputi reči zahvalnosti i lekarima i svima onima koji su mu pružili veliku podršku posle nesreće.

''Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo.

Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se mnogo založio za mene, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, lekarima u Banja Luci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce.

Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred!'', izjavio je Kuzmić, a prenosi Zvezdin klupski sajt.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTPUNO OPORAVLJEN Kuzmić SE ZAHVALIO svima: „Idem samo napred”

Izvor: 011vodič.com, 24.Jul.2019

Foto: KK Crvena zvezda / Promo Ognjen Kuzmić, košarkaš Crvene zvezde, uspešno se oporavlja posle teške saobraćajne nesreće koju je doživeo pre deset dana i od ponedeljka se nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog Centra u Beogradu. Foto: KK Crvena zvezda / Promo Nebojša Čović i Ognjen...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.