Čović: Zvezda nije krava muzara!

Izvor: NaDlanu.com, 21.Okt.2012, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Zvezda nije krava muzara!

Četiri poraza i svega jedna pobeda u prvih pet kola ABA lige daleko su od očekivanja svih u klubu, ali i milionske armije navijača Crvene zvezde.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović istakao je za "Žurnal“ da je realno da dođe do rastanka sa pojedincima. "Nismo zadovoljni rezultatom, niti pristupom igrača. Tako se ne bori za Crvenu zvezdu. Naravno, preduzećemo određene mere. Realno >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je da neće svi ostati na okupu. Koga ćemo zadržati, koga ne, znaće se najkasnije do ponedeljka. I javnost će o tome biti blagovremeno obaveštena. Crvena zvezda nije krava muzara da u nju dođeš i samo primaš platu. Sve ti je uredno, na vreme, čisto, oprano, a ti se ne boriš za nju. Nije strašno izgubiti, ali je strašno kada izgubiš i iz dvorane izađeš pognute glave. A, čovek bi trebalo da zapamti da glavu ima da bi je držao uzdignutu." Predsednik nije želeo da komentariše glasine o tome ko će napustiti Mali Kalemegdan. "Neka čaršija vodi svoju, a ne našu brigu."
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Almond napustio Crvenu zvezdu

Izvor: Politika, 21.Okt.2012

Predsednik Nebojša Čović najavio nove otkaze..Rezultati u prvih pet kola Jadranske lige jasan su pokazatelj da je Crvena zvezda u prelaznom roku kupovala igrače bez jasne slike da li od osam novajlija može da se napravi i dobar tim. Razlaz sa šefom stručnog štaba Milivojem Lazićem posle dva...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.