Čović: Više sam ja uradio od Šilba, nije Zvezda krava muzara!

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Jan.2014, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Više sam ja uradio od Šilba, nije Zvezda krava muzara!

Ponavlja li se u Crvenoj zvezdi „slučaj Elton Braun“? Blejk Šilb je u Kragujevcu igrao samo tri minuta, a trener Dejan Radonjić je istakao da je loša forma razlog male minutaže za iskusnog Amerikanca.
(FOTO: V. Marković)
Predsednik crveno-belih, Nebojša Čović, osvrnuo se i na ovaj slučaj.
- Sa Šilbom i njegovim menadžerom nam predstoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ozbiljni razgovori. Zvezda nije krava muzara i svaki dinar koji igrači dobiju moraju da zarade. U ovom trenutku to sa Šilbom nije slučaj. On je igrač od kojeg se najviše očekuje, a on do ne daje. U subotu protiv Radničkog ja sam više na tribinama uradio za Zvezdu nego Šilb na terenu.
Šilb (30) je prošlog leta došao u Zvezdu i potpisao ugovor na 2+1 godinu.
On je, jednostavno, igrač od kojeg se najviše očekuje i koji ne daje toliko. Davao je nešto, na početku sezone. Moje je da poslušam stav trenera, jer smo prvi i imamo dobar rezultat. Ono što trener bude insistirao, tako ćemo da uradimo, a bićemo korektni prema Šilbu.
Dokle ćete ga trpeti?
To ćemo da vas obavestimo.
Prema Čovićevom mišljenju, Šilb dobro zna šta bi trebalo da radi:
Zna on već dosta toga… Neka grebe, neka kida. Dobio je priliku, ušao je sinoć, šta je uradio? Više sam ja uradio sinoć iz publike nego on na terenu, a ja od toga nemam ništa, osim što moram da sa drugim ljudima u Upravi obezbedim pare za to… Polako, rešićemo i to – zaključio je Čović.
Podsetimo, Blejk Šilb je pre 20-ak dana na svom Tviteru napisao:
- Novac u mislima, novac na liniji. Ako misliš da me platiš, uradi to na vreme….
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Dinar,   Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Šilb mora bolje ili...

Izvor: RTS, 12.Jan.2014

Nakon teško izvojevane pobede u "Jezeru" protiv kragujevačkog Radničkog (73:78), u prvi plan, kada je košarkaški klub Crvene zvezda u pitanju, izbio je "slučaj Šilb". Amerikanac, koji je doveden kao veliko pojačanje, igrao je svega četiri minuta i sa njim će biti obavljeni razgovori povodom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.