Čović: Naći ćemo kompromis sa FSS

Izvor: Politika, 07.Feb.2013, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Naći ćemo kompromis sa FSS

BEOGRAD – Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da je, imajući u vidu realno stanje u domaćim klubovima, za očekivati da Superligaši zajedno sa nacionalnim savezom pronađu kompromisno rešenje oko izmirenja dugova.

„Imajući u vidu u kom se stanju nalazi Crvena zvezda, a i niz drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << klubova prema kojima imamo obaveze, realnost je takva da se napravi kompromisno rešenje. Uspeo sam to da objasnim ljudima iz saveza i oni su bili vrlo konstruktivni. Očekujem da ćemo svi zajdno dobiti na vremenu tokom kojeg bi mogli da prevaziđemo nastale probleme”, kazao je Čović Tanjugu.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić najavio je za danas sastanak u savezu na kojem bi bila doneta neka vrsta prelaznog rešenja, odnosno uslovno bio produžen rok za izmirenje obaveza za dve nedelje.

Prvobitno, rok do kojeg klubovi moraju da izmire obaveze prema igračima, drugim timovima i trenerima ističe u petak u ponoć.

Pored Crvene zvezde, koja ima dug od oko pola miliona evra i dodatni problem u vidu blokiranog računa, na listi Superligaša dužnika su i Smederevo, Jagodina, Rad, Sloboda, Novi Pazar i BSK Borča.

Ranije danas Partizan je izmirio obaveze prema bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću i Radničkom iz Kragujevca za stolice koje su navijači crno-belih polomili na stadionu Čika Dača prošle sezone.

Tanjug

objavljeno: 07.02.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.