Čović: Kada nema sudijske krađe – nema tenzije

Izvor: B92, 04.Mar.2019, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Kada nema sudijske krađe – nema tenzije

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, obratio se javnosti kratkim saopštenjem na društvenoj mreži Tviter.

Na zvaničnom profilu šampiona Srbije objavljeno je saopštenje prvog čoveka ovog kluba u kojem piše sledeće:

"Čestitke igračima i stručnom štabu Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Kada nema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << raketa, nema tenzija, kada nema limarskih radova na peharu – nema tenzija, kada nema sudijske krađe, takođe nema tenzija. Čestitam Partizanovim igračima na fer i korektnoj utakmici. Uvek me razvesele duhovite izjave, nakon utakmice, pa neka bude da ih zato nismo "razvalili“, kako neko reče", piše u saopštenju i dodaje se:

"Hvala navijačima Crvene zvezde na podršci, uz izvinjenje što im se obraćam u ovako kasne sate, jer to nije u našem maniru".

Podsećamo, Crvena zvezda je u nedelju veče pobedila Partizan u 20. kolu ABA lige rezultatom 70:68.

Posle meča se putem Tvitera oglasio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović koji je napisao: "Čestitke Crvenoj zvezdi na pobedi i korektnoj utakmici, igračima i struci Partizana na prikazanom, uz više sreće sledeći put, kao i sudijama na arbitraži, jer greške su deo igre, ne krađa! Idemo dalje, treba samo još više raditi i voleti KK Partizan".

Zvezda je ove sezone dobila dva "večita" derbija, dok je Partizanu pripao onaj, koji je podigao veliku prašinu, u finalu Kupa Radivoja Koraća. Kako su crveno-beli slavili u poslednjem okršaju, postoji velika verovatnoća da ćemo duel dve ekipe gledati i u polufinalu ABA lige.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.