Čović: Ivanović imao Dejvisa, izabrao Tobija, imao Monekea, izabrao Bjelicu

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 22:25

Čović: Ivanović imao Dejvisa, izabrao Tobija, imao Monekea, izabrao Bjelicu

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je u podkastu čiji su domaćini bivši košarkaš Vladimir Kuzmanović i njegov kolega Luka Spasovski.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana otkrio je neke detalje vezane za letošnje formiranje ekipe kojim je rukovodio bivši trener Duško Ivanović.

Čović je potvrdio da su pojedini igrači, čija su se imena dovodila u vezu sa Zvezdom, bili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opcije Ivanovića i da je njegova bila poslednja kod izbora pojačanja.

Reč je bilo i o Milošu Teodosiću.

Čović je negirao priče da je Miloš bio nepoželjan kod Ivanovića.

"Naravno (da ga je hteo Ivanović, prim. aut), pa je l' mislite da sam čekićem terao njega da prihvati Teodosića. Dušku je rečeno kad je dolazio u Zvezdu da je Teodosić opcija za sledeću godinu, gde možemo da kažemo "može, a i ne mora". Da je rekao ne mora, bilo bi ne mora. Prema tome...", počeo je Čović.

Direktno je odgovorio i na pitanje čiji je izbor bio Nemanja Bjelica.

"Naravno da je bio njegov izbor, on je birao Bjelicu, a nije birao Monekea. Pa je izabrao Tobija, a nije izabrao Dejvisa iz Valensije",

Tema je bio i Ponitka, koji je, prema rečima Čovića, sa Ivanovićem dogovorio prelazak u Zvezdu.

"Imali smo Dejvisa, izabran je Tobi, izbor trenera. Imali smo Hauarda, Duško Ivanović je prvi razgovarao sa Ponitkom i sve se gotovo dogovorio do finansijkih elemenata. Nastao je period od tri ili četiri dana gde nije mogao da stupi u kontakt sa Ponitkom, niti sa menadžerima. Šta mislite zašto? Otišao je u Partizan, Ponitka je rekao gde ste vili do sada, ja jedva čekam da igram za vas, da bi to isto pričao i Partizanovom treneru i otišao je u Partizan. Zašto je došao Hanga? Kad je izgubio Ponitku, imao je Hangu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.