Izvor: HotSport.rs, 11.Mar.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČOVIĆ TVRDI: Partizanov budžet je veći od Zvezdinog!

Trener i predsednik Sportskog društva Partizan Duško Vujošević stalno ponavlja da se Partizan urušava, u korist večitog rivala. Odgovor na takve tvrdnje i prozivke nikada ne izostane, a alfa i omega Crvene zvezde Nebojša Čović to vidi kao kukanje i tvrdi da crno-beli finansijski >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bolje stoje od Crvene zvezde.

Na gostovanju na televiziji BN Čović je rekao da kaže da je Zvezdin budžet manji od Partizanovog, suprotno onom što stalno ističu rivali.
- Daćemo sve od sebe da osvojimo trofeje koji su nam preko potrebni. Ne mislim da će to biti lako, jer imamo jake konkurente, a gotovo svi oni imaju veći budžet od nas. Mislim da smo mi tek na četvrtom mestu. Da ne govorim o Budućnosti i Cedeveiti, a i Partizanov budžet je veći od našeg. Samo mi ne kukamo – istakao je Čović za televiziju BN.
Ukupan budžet Zvezde, uključujući i FMP, iznosi 5.600.000 evra bruto. Od te sume 2.000.000 ide na izmirivanje nasleđenih dugova, a na plate i premije izdvojeno je 3.600.000 evra, za sve selekcije.
Čović je 2011. po dolasku u Zvezdu zatekao dug od 15.500.000 evra. Klub je bio na ivici bankrota, ali je Unapred pripremljenim planom reorganizacije (UPPR) oživeo.
- Taj plan je oročen na pet godina i mi ga za sada uredno sprovodimo, uz podršku FMP-a. Svi osvojeni trofeji pripadaju Crvenoj zvezdi, a krajnji cilj svega toga je jedan, jedinstven klub – Crvena zvezda – zaključio je Čović.
hotsport.rs       

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.