Čović otkrio rezultate, Zvezdini igrači imunološki u jako lošoj poziciji!? Vidite šta se desilo Luki Joviću

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020, 19:38

Čović otkrio rezultate, Zvezdini igrači ''imunološki u jako lošoj poziciji''!? ''Vidite šta se desilo Luki Joviću''

Ima li uslova za nastavak sezone?

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je jutros gostovao u Jutarnjem programu TV Pink kod Predraga Sarape, gde je između ostalog govorio i o košarkaškim temama, vezanim za (ne)mogućnost nastavka prekinute sezone.

On je tom prilikom otkrio i prve rezultate medicinskih testova Zvezdinih košarkaša, koji baš i ne idu u prilog skorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nastavku sezone, a kao konkretan primer šta sve može da se dogodi naveo je i fudbalera Real Madrida Luku Jovića.





''Mi smo pozvali igrače, oni su su testirani na koronu, čekamo rezultate. Urađene su kontrole krvi i urina, prvi pokazatelji govore da su nam igrači imunološki u jako lošoj poziciji.







Kada se proverava taj 25OHD imunološki deo, kod dvojice ili trojice rezultati su bili zadovoljavajući, odnosno imali su iznad 75 jedinica, ostali su između 30 i 40. To znači da je njihov imunitet jako loš.





Kada dobijemo rezultate Kovid testova, uslediće fizičko testiranje, ergospirometrija pluća, srce... Kada sve to prođe, idemo napolje, krenuće lagani treninzi na otvorenom. Kažem lagani, jer vidite šta se desilo Luki Joviću. Šutnuo je loptu i slomio stopalo'', objasnio je Čović.

Zbog svega toga u Zvezdi sumnjaju u skori nastavak sezone, pogotovo što još uvek ima dosta nerešenih pitanja.

-





''Ovo je vreme da odredimo pravu brzinu. S jedne strane ekonomija traži da se radi, s druge sport 'dajte da se događaji dešavaju', kakav će to sport biti bez publike?

Mi još nemamo odgovore na mnoga pitanja. Da li se virus prenosi znojem, da li će nam se vratiti Amerikanci...? Osim toga, finansijsko stanje u klubovima je izuzetno teško, biće velikih problema. Biće velikih problema.







Ne znamo da li će se nastaviti Evroliga, ne znamo ni šta će biti sa ABA ligom, u kojoj postoje i neki dodatni problemi'', zaključio je Čović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDITE LI ŠTA SE DESILO LUKI JOVIĆU!? Čović BRUTALNO iskren: Igrači Zvezde su imunološki u jako lošoj poziciji! VIDEO

Izvor: Kurir, 10.Maj.2020

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović izneo je jako zabrinjavajuće podatke o trenutnom stanju igrača svog kluba.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.