Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jun.2023, 05:31

Dača i Nata posle 15 godina obnovili ljubav: Niko srećniji od Hane, porodica je na okupu opet FOTO

Odnos Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića sada je nikad bolji
Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović pre deceniju i po stavili su tačku na brak koji je bio veoma turbulentan. Razvodu je prethodila teška nesreća proslavljenog vaterpoliste tokom koje je pevačica sve vreme bila uz njega. Međutim, ljubav se ugasila još pre svega toga te je krah braka bio neminovan.
Pročitajte: Strašna istina ju je zaledila – Nataša Bekvalac očajna zbog Hane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << majčino srce ovo neće izdržati FOTO Foto: Ata images

Kao kruna ljubavi stigla je naslednica Hana koju su roditelji uprkos razvoda zajedno odgajali. Odnos Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića nikada nije prestao da zanima javnost. Iako su oboje posle razvoda stupili ponovo u bračne vode, o tome kako se slažu Hanini roditelji, mediji nikada nisu prestali da pišu.
Pročitajte: Pronašla je srodnu dušu – Nataša Bekvalac uslikana u Novom Sadu sa nepoznatim mladićem, grle se jako FOTO Foto: Instagram

Iako je odnos u početku bio turbulentan, sve kockice došle su na svoje, a Nataša i Dača shvatili su da im je ćerka prioritet. Pevačica je svojevremeno otkrila kako sa bivšim suprugom radi na popravljanju odnosa.
– Idem redovno kod psihologa, i moje dete ide. A sad smo se dogovorili da idemo na grupnu terapiju. Nagovaramo Danila, mislim da je na ivici da pristane – otkrila je Nata da je sledeći korak u njihovom odnosu porodična terapija.
Pročitajte: Tuga jedne majke – Nataša Bekvalac sve čini da pomogne ćerki, terapije su neizbežne Foto: Ata images

Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Ata images




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Nataša i Dača razvod,   Nataša Bekvalac,   Danilo Ikodinović

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.