Zbogom novosadska Barbiko! Nataša Bekvalac posle toliko godina PROMENILA IZGLED (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 20:57

Zbogom novosadska Barbiko! Nataša Bekvalac posle toliko godina PROMENILA IZGLED (FOTO)

Svaka čast na hrabrosti!
Pevačica Nataša Bekvalac godinama važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena na domaćoj javnoj sceni, a platinasto plava kosa je njen zaštitni znak otkako se pojavila na sceni - otuda i nadimak "novosadska Barbika".
Nataša je sada rešila da napravi drastičnu promenu u svom izgledu, koja je šokirala mnoge. Plavu kosu je ostavila, ali je pošteno skratila, a ošišala je i šiške do polovine čela.
Ipak, najuočljivija promena je na njenom licu, odnosno na obrvama koje je potpuno izbelela. Pretpostavljamo da je ova transformacija urađena za potrebe snimanja nekog spota ili slično, ali čak i ovakve drastične promene na Nataši izgledaju odlično.
...
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svi se pitaju što joj je ovo trebalo: Nataša Bekvalac skratila kosu toliko da je neprepoznatljiva (foto)

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Mar.2024, 04:32

Frizura Nataše Bekvalac učinila pevačicu neprepoznatljivom. Pevačica Nataša Bekvalac današnjom objavom na Instagramu iznenadila je sve svoje pratioce, koji je u prvi mah uopšte nisu prepoznali na fotografiji. Frizura Nataše Bekvalac učinila je da novosadska Barbika više uopšte ne liči na...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.