Izvor: Piplmetar.rs, 22.Mar.2024, 04:32

Svi se pitaju što joj je ovo trebalo: Nataša Bekvalac skratila kosu toliko da je neprepoznatljiva (foto)

Frizura Nataše Bekvalac učinila pevačicu neprepoznatljivom
Pevačica Nataša Bekvalac današnjom objavom na Instagramu iznenadila je sve svoje pratioce, koji je u prvi mah uopšte nisu prepoznali na fotografiji. Frizura Nataše Bekvalac učinila je da novosadska Barbika više uopšte ne liči na sebe.
ATA images

Pevačica je kroz karijeru menjala frizure, ali nikada nije imala ovako kratku kosu i ovako kratke šiške. A, uz sve to i šminka je doprinela da lepa Nata izgleda drugačije nego inače.
Pročitajte On je Melinin novi partner – Mlad je, bogat i dobro poznat javnosti Da li za potrebe spota, ili nekog fotošutinga, pevačica je imala jaku šminku, sa svetlim...
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.