Zavrteće vam se u glavi: Evo koliko para naše zvezde dobijaju u novogodišnjoj noći!

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavrteće vam se u glavi: Evo koliko para naše zvezde dobijaju u novogodišnjoj noći!

Novogodišnji nastupi naših velikih zvezda zakazani su odavno, a o ciframa koje će dobiti za ovu noć, priča se svake godine.

Dara Bubamara, Nataša Bekvalac i Aleksandra Prijović nastupiće u Beogradu, a njihovi honorari su od 15.000 do 25.000 evra.

Nešto veće honorare dobiće Željko Joksimović i >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Zdravko Čolić. Tako će Željko, koji nastupa na Trgu ispred Starog grada u Budvi, otići bogatiji već 1. januara za 50.000 evra, dok će Čola, koji peva Novosađanima, dobiti desetak hiljada više.

Posle devet godina se vidimo ponovo u ovom gradu na trgu za doček“, rekao je Zdravko Čolić podsetivši da je poslednji put na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu nastupio za doček 2008. godine.

Čolić je rekao da je ove godine rado prihvatio poziv novosadskog gradonačelnika Miloša Vučevića i zbog toga što je Novi Sad proglašen za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine, navodeći da će pevati za honorar koji će biti značajno manji nego prethodnih godina.

“U Novoj godini ću, kao što to uvek i radim, ljudima poželeti zdravlja, ljubavi i mir na ovim prostorima”, rekao je Čola za N1 i dodao da će na repertoaru biti brže pesme prilagođene zimskom vremenu.

“Volim Novi Sad, volim Vojvodinu i onda haj’mo ponovo posle devet godina da se družimo na trgu“, poručio je pevač.

Prvi nastup nakon kraće pauze, zbog porođaja, Seka Aleksić će u najluđoj noći imati na Kopaoniku. Šuška se da je za ovaj nastup dobila oko 30.000 evra, piše Alo.

Posle duže pauze, nastup za doček Nove godine imaće i Emina Jahović u jednom budvanskom hotelu. Ona će posle ovog nastupa otići bogatija za oko 20.000 evra.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.