ŽELI DA SE UDA 3. PUT, A NIJE RAZVEDENA: Natašin brak sa Dačom i dalje važi?

Izvor: Press, 31.Avg.2017, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELI DA SE UDA 3. PUT, A NIJE RAZVEDENA: Natašin brak sa Dačom i dalje važi?

Nataša Bekvalac izgovoriće sudbonosno "da" Luki Lazukiću 25. septembra na Ibici, iako je i dalje u crkvenom braku sa prvim suprugom.
Foto: Instagram
Naime, kako Alo saznaje, pevačica je i dalje pred bogom vezana za Danila Ikodinovića, iako se posle kraha njihovog braka ponovo udala.
- Kada je trebalo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uda za Daču, Nataša je mislila da će to biti za ceo život. Zbog toga je želela da se venčaju i pred Bogom i pred ljudima. Nije tajna da su Nata i Dača građanski brak sklopili u njenom stanu, pred matičarem i kumovima. Tek kasnije su priredili venčanje u Sabornoj crkvi Svetog Nikole u Sremskim Karlovcima, a nakon toga i svadbu - kaže izvor blizak pevačici i dodaje da nakon razvoda ni Nataša, ni Danilo nisu pokrenuli proceduru za razvod crkvenog braka.
- Nekoliko godina nakon što su se razveli, našli su se u novim brakovima. Gledajući iz ugla Crkve, njihovi brakovi nisu validni. Kada je posredi crkveni razvod, sporazum nije opcija - kaže izvor i dodaje da pevačica uprkos svemu želi da i treći put kaže "da", pa makar samo i pred matičarem.
 - Sada planira da se uda za Luku Lazukića, sa kojim očekuje devojčicu, a venčaće se na njen rođendan na Ibici - zaključuje isti izvor.
Pogledaj vesti o: Nataša i Dača razvod,   Danilo Ikodinović

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.