NATAŠA BEKVALAC SA ALBANSKIM TAJKUNOM!

Izvor: Kurir, 20.Avg.2011, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC SA ALBANSKIM TAJKUNOM!

Bliski susreti! Nataša Bekvalac viđena je nedavno u Poreču, u društvu kontroverznog biznismena albanskog porekla Ćazima Osmanija, poznatijeg kao Feliks, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici.

Bliski susreti!

Nataša Bekvalac viđena je nedavno u Poreču, u društvu kontroverznog biznismena albanskog porekla Ćazima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Osmanija, poznatijeg kao Feliks, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici.

Nata je, je navodno, s Osmanijem bila na večeri u jednom porečkom restoranu, gde su nasmejani ćaskali.

Pozvali smo Natašu kako bismo proverili naša saznanja, a ona nam je kratko poručila:

- Tačno je da sam bila u Poreču kod prijatelja, ali vaša saznanja ne želim da komentarišem, jer su to budalaštine - rekla je Bekvalčeva za Kurir, ali nije odgovorila s kim je u Poreču večerala.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac i albanski tajkun !?

Izvor: CrveniTepih.com, 20.Avg.2011

Nataša Bekvalac viđena je nedavno u Poreču, u društvu kontroverznog biznismena albanskog porekla Ćazima Osmanija, poznatijeg kao Feliks, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici. Nata je, je navodno, s Osmanijem bila na večeri u jednom porečkom restoranu, gde su nasmejani ćaskali. Pozvali smo...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Nataša Bekvalac u vezi sa albanskim tajkunom?

Izvor: Tracara.com, 20.Avg.2011

Pevačica Nataša Bekvalac viđena je u Poreču u društvu kontroverznog albanskog biznismena, Ćazima Osmanija, piše Kurir. Nataša je navodno bila na večeri sa Osmanijem u jednom porečkom restoranu, gde su nasmejani razgovarali. Pevačica je potvrdila da je bila u Poreču, rekavši da je bila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.