Teška vremena su iza nje: Nataša Bekvalac objavila video od kog će vam srce zaigrati

Izvor: Svet, 22.Jun.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška vremena su iza nje: Nataša Bekvalac objavila video od kog će vam srce zaigrati

Nataša Bekvalac, koju je pre dva i po meseca pretukao suprug Luka Lazukić u porodičnom domu na Dedinju, posle prvog nastupa u jednom beogradskom klubu, pevačica se vratila u Čenej, gde uživa sa svojim ćerkama Hanom i Katjom.
Ona je na društvenim mrežama objavila snimak na kom se igra sa ćerkicom Hanom, tako što je ljubi po celom telu, dok se ona glasno smeje.
“Počupala si me!”, može se čuti kako joj kroz osmeh govori novosadska pevačica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<


Zivot❤
A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 21, 2018 at 10:39am PDT


SvetSvet
The post Teška vremena su iza nje: Nataša Bekvalac objavila video od kog će vam srce zaigrati appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac objavila prvi video ćerkice Katje

Izvor: Tracara.com, 22.Jun.2018

Pevačica je ćerkicu rodila pre četiri meseca Instagram Nataša Bekvalac, koju je pre dva i po meseca pretukao suprug Luka Lazukić u porodičnom domu na Dedinju, posle prvog nastupa u jednom beogradskom klubu, pevačica se vratila u Čenej, gde uživa sa svojim ćerkama Hanom i Katjom. Ona je na...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.