Nataša Bekvalac objavila prvi video ćerkice Katje

Izvor: Tracara.com, 22.Jun.2018, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac objavila prvi video ćerkice Katje

Pevačica je ćerkicu rodila pre četiri meseca Instagram Nataša Bekvalac, koju je pre dva i po meseca pretukao suprug Luka Lazukić u porodičnom domu na Dedinju, posle prvog nastupa u jednom beogradskom klubu, pevačica se vratila u Čenej, gde uživa sa svojim ćerkama Hanom i Katjom. Ona je na društvenim mrežama objavila prvi klip svoje mezimice Katje, na kojoj se vidi bebino lice. U klipu pevačica se igra sa ćerkicom tako što je ljubi po celom telu dok se ona glasno smeje. ‘’Počupala si me!’’, može se čuti kako joj kroz osmeh govori novosadska pevačica.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo joj vraća osmeh na lice: Nataša Bekvalac snimkom svoje mezimice raznežila fanove

Izvor: Story, 22.Jun.2018

Od traumatičnog događaja koji je Nataša Bekvalac preživela, kada ju je pretukao suprug Luka Lazukić u njihovom zajedeničkom domu nedugo nakon porođaja, prošlo je samo dva i po meseca. Lepa pevačica pokazala je da je spremna da krene dalje pa je nedavno u jednom beogradskom klubu održala i prvi...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.