Svi gledali U RUKE I GRUDI Nataše Bekvalac, a onda su došle njene sestre i napravile LOM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 09:29

Svi gledali U RUKE I GRUDI Nataše Bekvalac, a onda su došle njene sestre i napravile LOM! (FOTO)

Pevačica i njena podrška!

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da otpeva duet sa popularnim reperom Stefanom Đurićem Rastom, a tim povodom održala je i promociju nove pesme na kojoj je zablistala.

Nataša je i ovoga puta zasenila sve prisutne i pokazala da je bela boja definitivno njena.

Pevačica se pojavila u elegantnoj beloj haljini bez ramena, a ono što nikome nije promaklo jeste dubok dekolte koji je istakao njene grudi.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi upotpunila stajling, Nataša je na rukama nosila rukavice koje su istog materijala kao i haljina, ali su po sebi imale mnogo cirkona.

Za ovu priliku, Bekvalčeva je odabrala visoku punđu, a svaka dlaka je bila na svom mestu. Sličnu frizuru imala je i njena sestra Kristina Bekvalac, koja joj je i ovoga puta bila podrška.

Osim Kristine, na promociji je bila i njena sestra Dragana Bekvalac, kao i najbliže prijateljice, dok se Stefan Đurić Rasta nije pojavio, ali je prisutnima pušten snimak sa njegovom porukom.

Sestre Bekvalac "u paketu" su napravile lom emocija i reakcija:
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.