SAZNAJEMO! Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović poništili crkveni brak prošle godine!

Izvor: Svet, 31.Avg.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJEMO! Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović poništili crkveni brak prošle godine!

Danas se u medijima pojavila informacija da su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović i dalje u crkvenom braku, te da oboje praktikuju bigamiju budući da je on venčan sa Majom Ognjenović, a Nataša planira udaju za manje od mesec dana za Luku Lazukića.
Ipak, kako saznajemo, slavni sportista i pop zvezda poništili su brak u crkvi prošle godine i to neposredno pred njegovu svadbu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Majom Ognjenović.
”Nataša i Danilo imaju izuzetno korektan odnos i on je pred sam kraj 2016. godine zamolio Natašu da potpiše crkveni razvod budući da je planirao da se tamo ponovo ženi. Ona je na to odmah pristala i razveli su se i pred Bogom. Sada, kada je prošlo skoro sedam godina od njihovog emotivnog razlaza više ne postoje gotovo nikakvi problemi u komunikaciji i razgovaraju kao prijatelji, pa je tako bilo i u ovom slučaju,” kaže izvor blizak bivšem paru za Svet.

Nataša i Dača razveli su se 2011. godine nakon šest godina braka. Njih dvoje imaju ćerku Hanu koja živi sa majkom, ali otac aktivno učestvuje u njenom odrastanju.
Podsetimo, pop zvezda venčaće se za svog izabranika Luku Lazukića na njenom omiljenom ostrvu Ibici na spektakularnoj proslavi koja je zakazana za njen rodjendan, 25. septembra.
svet.rssvet, arhiva story
Pogledaj vesti o: Danilo Ikodinović

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.