Prvi put nakon spektakla u Areni Nataša Bekvalac u klubu Kasina!

Izvor: Svet, 25.Feb.2020, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put nakon spektakla u Areni Nataša Bekvalac u klubu Kasina!

Deset dana je prošlo od koncerta S.O.S. za ljubav, a i dalje cela Srbija priča o spektaklu koji je publici priredila Nataša Bekvalac.
Kupite SCANDAL! Karleuša o ovome ne zna ništa, Duško krije istinu: PROPALE IM PARE U KINI! Lazić u Beogradu MARINU ŠUTNUO NA SELO! LUNU JURI MAFIJA Marko uzeo pare u njeno ime! (VIDEO) Tara ni ne sluti da Mateja planira da je otkači – Evo kada i zašto! CECA leži u bademantilu na krevetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i NIJE SAMA! Procurio snimak iz privatne arhive! Već ove srede svi koji vole malu plavu moćiće da je slušaju u klubu Kasina.

Kao što uvek biva kada su njene svirke u pitanju, Nataša će izvoditi svoje hitove, ali i hitove svojih kolega.
Interesovanje za nastup pop zvezde je ogromno samim tim što će ovo biti njen jedini nastup u Beogradu u narednom periodu budući da je trenutno posvećena svojoj koncertnoj turneji.
Svetpromo
The post Prvi put nakon spektakla u Areni Nataša Bekvalac u klubu Kasina! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.