PROCURILA FOTKA NATAŠE BEKVALAC: Pevačica UHVAĆENA u neobičnom izdanju - pripreme za KONCERT? Blista!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURILA FOTKA NATAŠE BEKVALAC: Pevačica UHVAĆENA u neobičnom izdanju - pripreme za KONCERT? Blista!

Bomba!

Popularna pevačica Nataša Bekvalac oduvek je važila za jednu od najlepših žena sa naše estrade, a ponela je i titulu "Novosadske barbike".

Pevačica je uveliko u pripremama za njen prvi veliki koncert u Areni, a ona je sada na svom Instagram profilu sa fanovima podelila kako teku pripreme.

Naime, Bekvalčeva je na pomenutoj društvenoj mreži podelila snimak iz teretane, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a mnogi su zaključili da se pevačica pripreme za koncert, jer želi da bude u top formi.

- Ponedeljak - napisala je pevačica.

Natašine fotke su uvek zatrpane pozitivnim komentarima na račun njenog izgleda, te na osnovu ovog snimka možemo zaključiti da pevačica nikad bolje nije izgledala, kao i da će defitivno još više zablistati na koncertu u Areni.

BONUS VIDEO: "Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.