Ovo je ljubav: Ovako su Nataša i Ljuba uživali na Tajlandu

Izvor: Story, 24.Feb.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je ljubav: Ovako su Nataša i Ljuba uživali na Tajlandu

Svoje emocije prema svom izabraniku novosadska barbika više ne krije od javnosti, te je odlučila i da pokaže kako su se ona i Ljuba provodili na egzotičnoj destinaciji

Nataša Bekvalac, Ljuba Jovanović, foto: Instagram

Iako je rešila da ne priča o svom privatnom, odnosno ljubavnom životu, te je čak preko mesec dana krila od javnosti (ali i od porodice i prijatelja) da je razmenila bračne zavete sa Ljubom, pevačica Nataša Bekvalac je svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << fanove obradovala sa nekoliko fotografija sa Tajlanda, na kojima se vidi kako su ona i njen izabranik uživali u prekrasnom odmoru.

Kako Nataša i Ljuba provode prve dane bračnog života, pogledajte OVDE.

Pre nego što su mediji saznali za venčanje, Nataša je na Instagramu objavljivala samo svoje fotografije sa egzotične destinacije, ali je njene pratioce uvek kopkalo: ko se krije iza foto-aprata?

Nataša Bekvalac menja prezime u Jovanović? Više o tome, pročitajte OVDE.

Ubrzo potom saznalo se da je upravo Ljuba fotografisao svoju suprugu, dok su se zajedno, daleko od paparaca i medija, opuštali na prelepim plažama.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.