Izvor: Press, 16.Okt.2018, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odvalio te od batina jer si sponzoruša: Muškarac poslao poruku Nataši, ona otkrila da se više neće udavati!

Poput mnogih ljubitelja instagrama i Nataša Bekvalac odlučila je da snimi popularni lajv video, a tom prilikom u kadru se najpre pojavila njena ćerka Katja.
Nataša je s ponosom pokazala malu Katju dok spava, a pratiocima otkrila da se više neće udavati.
Skupila hrabrost: >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Nataša Bekvalac kod Amidžića prvi put o Luki Lazukiću i svemu što je preživela!
instagram.com/bekvalceva
Nataša snimila ćerkicu dok spokojno spava...
Međutim, dok je snimala video njeni pratioci iskoristili su priliku da joj postave pitanja, ali i da komentarišu. Jedan od kometara bio je veoma uvredljiv:
- Sponzorušo, samo si ga iskorišćavala, pa te odvalio od batina! - napisao je neko od pratilaca.

Kada je ovo pročitala, Bekvalčeva je zastala i bilo je izvesno da su joj zasuzile oči, ali je ipak prokomentarisala užasavajuću rečenicu:
- Tako je, mačko, ljubavi moja... Šta je tog dečka toliko povredilo pa da ima potrebu da se tako obraća? - poručila je Nataša.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.