Obe su dobile savet: Nataša vodila Anu na tretman isceljenja duše i tela!

Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obe su dobile savet: Nataša vodila Anu na tretman isceljenja duše i tela!

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da pomogne koleginici Ani Nikolić da popravi zdravstveno stanje i balans organizma, zbog čega je odvela na tretman rekonekcije kojem se svojevremeno i ona podvrgla. Poučena dobrim iskustvom isceljenja uma, duše i tela pomoću svetlosne energije, Nata je ukratko prepričala Ani svoje iskustvo i odmah joj zakazala tretman.

Kako saznajemo, česta putovanja potpuno su iscrpla pevačicu kojoj više ni vitamini, ni infuzije >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nisu pomogle da se oseća bolje o čemu se požalila Bekvalčevoj.

“Ana je u poslednje vreme osećala pad energije, umor i konstanto neraspoloženje, što je dovodila u vezu sa tim što mnogo radi i više ne zna u kojoj se državi budi zbog nastupa. Iako je u početku bila skeptična da se podvrgne rekonekciji, Nataša je ubedila da proba, jer to rade obučeni ljudi, pomoću energije kojom leče i osnažuju nečiji duh i telo. Žena koja joj je radila tretman prvo joj je objasnila da se sve bolesti i umor orgnizma javljaju kada se naruši balans između pozitivne i negativne energije u organizmu, što je slučaj sa Anom”, priča naš izvor blizak Nikolićevoj.

Kako saznajemo, ona i Nataša su otišle zajedno na tretman posle koga je Ana osetila da ima više energije i da je bolje raspoložena, što je oduševilo i odmah je zakazala još nekoliko tretmana.

“Ana sve vreme priča o tom iskustvu, naročito što je doktorka tokom tretmana nije ni dotakla već je sve radila pomoću energije, kako joj je objasnila, jer je ona za to vreme ležala i držala oči zatvorene. Ona i Nata su posle tretmana otišle na ručak gde su razmenjivale iskustva”, dodaje naš izvor.

Žena koja je Ani radila rekonekciju savetovala ju je da mora da promeni životne navike, ishranu i da izbegava stres i lekove. Preporučila je i više fizičke aktivnosti i Ani i Nataši.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Ana Nikolić

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.