Novi rialiti Parovi:Pola miliona evra za pobednika!

Izvor: S media, 11.Nov.2010, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi rialiti Parovi:Pola miliona evra za pobednika!

Počelo je odbrojavanje pred početak emitovanja novog rialiti programa „Parovi“ koji će startovati na TV „Hepi“.

Najuspešnijem paru smeši se nagrada koja iznosi pola miliona evra! Izuzetan glamur i luksuz u kojem će uživati deset poznatih parova iz javnog života, biće pod neprekidnim okom više od 60 kamera, koje će pokrivati svaki deo velelepne vile.

Prema dosadašnjim informacijama u luksuzu bi trebalo da se baškare Srna Lango i Irfan Mensur, Slađa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Delibašić i njen dragi, pominju se Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović. Oko honorara, šuška se, nije se još dogovorila Isidora Bjelica...

Spisak imena onih koji su definitivno potpisali ugovor o ulasku u rialiti, drži se su strogoj tajnosti, jer se za gledaoce planira veliko iznenađenje!

A gledaoci mogu da očekuju najsočnije, najpikantnije, ljubomorne ali i lascivne scene kao i tajne poznatih ličnosti koje će ogoliti pred TV kamerama. Ukoliko je verovati onom što kaže nesuđeni učesnik ovog rialitija i nedavno razvedeni psihijatar Jovan Marić:

- Biće seksa u ovom rijalitiju! Jer, to su parovi koji su godinama zajedno, zašto bi apstinirali?

Prema nekim informacijama, iz izvora bliskih produkciji, seks je zagarantovan, možda venčanje, a možda i razvod! Sve zbog gledalaca i zarad veće gledanosti, koja, procenjuje se, nikad neće biti veća.

- Ugođaj koji je napravljen učesnicima rialitija, stvarno je iznad svih očekivanja. Vila od 800 kvadrata, nameštaj je luksuzan, u baroknom stilu, sve je posebno dizajnirano, do najsitnijih detalja, uključujući slavine u kupatilu, ogledala, đakuzi... Pripremljen je najskuplji šampanjac, jela koja mnogi nisu ni probali. Sve je nalik na nekadašnji omiljeni serijal „Dinastija“, gde su Karingtonovi uživali u emocijama, burnim svađama, bogatstvu... Čini se da Srbija dobija nove Karingtonove – „srećne“ „Parove“!

Šou će trajati 101 noć, koliko će vlasnik luksuzne vile poveriti parovima svoj dom na čuvanje. Vlasnik vile je Lane Gutović, a supruga mu je Vanja Kostić.

Pobednik će biti onaj par koji ostane u vlasnikovoj kući do njegovog povratka sa putovanja, a u tome će mu pomoći publika. Ona će, prema već viđenim pravilima, jednom nedeljno glasati za najbolji par i odlučivati koji će parovi nastaviti sa takmičenjem, a ko napustiti šou. I glasači će dobiti priliku da i sami učestvuju u rialitiju „Parovi“, kao par iz naroda.

N. G.
Pogledaj vesti o: Nataša i Dača razvod

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.