Nataša se otrovala!

Izvor: Poznati.info, 12.Jul.2012, 04:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša se otrovala!

I dok joj je popularnost na vrhuncu, Natašu Bekvalac, kada je reč o zdravlju, bije žestok maler. Taman kad je pomislila da će se u pauzama između nastupa sa sestrom Kristinom odmoriti na Adi Bojani, Nata je završila na infuziji zbog trovanja morskim plodovima! No, posao zbog toga nije trpeo.

- Nata je jela morske plodove, od kojih je dobila trovanje. Zbog toga je hitno prebačena u bolnicu. Lekari su je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << odmah priključili na infuziju kako bi se što brže oporavila, a potom su joj prepisali terapiju. Iako je njeno zdravstveno stanje bilo veoma loše, ipak je kao veliki profesiionalac smogla snage i uspela da održi oba koncerta – naglašava naš sagovornik i otkriva da je Bekvalčeva uspela da izdrži višesatno pevanje i igranje na bini.

- Iako su bolovi u stomaku bili jaki, Nataša je mirovala pred svaki nastup kako bi svoj deo posla pred publikom uradila najbolje. Tako je i bilo. Diskoteke „Maksimus“ i „Malibu“ bile su krcate, a ona je napravila sjajnu atmosferu. Međutim, to nije sve, taman kada su bolovi malo popustili, nju je prilikom povratka za Beograd zadesio još jedan maler. Otvoreni prozori u automobilu i klima doveli su do toga da se ukočila. Čim je stigla, opet je morala da se obrati lekaru i odmah su joj dali injekcije protiv bolova. Nataša se sada odmara i polako se oporavlja, ali ove muke će joj sigurno dugo ostati u sećanju – zaključuje naš izvor, a potvrdu ove informacije dobili smo i od Farisa Jume, Natašinog PR menadžera.

- Istina je da je Nataša tokom boravka u Crnoj Gori imala zdravstvene probleme, ali to je nije sprečilo da dva dana zaredom održi vrlo uspešne koncerte – rekao je Juma.

Danilo: Nataša nikada nije bila na mojoj strani!

Danilo Ikodinović, bivši suprug popularne pevačice, ne prestaje da se oglašava na „tviteru“, pa je tako nakon saznanja da je Nataša rekla da će uvek biti uz njega šta god on radio i pričao, napisao sledeće:

- Molim one što kažu da su na mojoj strani, a nikad nisu bili, da ostanu samo na svojoj… Poštenije je… Ako znaju šta to znači – napisao je bivši vaterpolista. Do Natašinog komentara ovim povodom nismo uspeli da dođemo, što je i očekivano, jer pop zvezda nikada nije komentarisala izjave bivšeg muža niti je govorila ružno o njemu.

Izvor: Alo
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nata se otrovala na moru!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2012

I dok joj je popularnost na vrhuncu, Natašu Bekvalac, kada je reč o zdravlju, bije žestok maler. Taman kad je pomislila da će se u pauzama između nastupa sa sestrom Kristinom odmoriti na Adi Bojani, Nata je završila na infuziji zbog trovanja morskim plodovima! No, posao zbog toga nije trpeo...-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Morske zgode i nezgode Nataše Bekvalac

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jul.2012

Možda ćete se i vi ovih dana brčkati u lavoru ili na obližnjem gradskom kupalištu, a da vas želja mine čitajte o tome kako se Nataša Bekvalac provodi na Adi Bojani...Alo piše da je Nata završila na infuziji zbog trovanja morskim plodovima! - Nata je jela morske plodove, od kojih je dobila trovanje....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.