Nata se otrovala na moru!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2012, 05:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nata se otrovala na moru!

I dok joj je popularnost na vrhuncu, Natašu Bekvalac, kada je reč o zdravlju, bije žestok maler. Taman kad je pomislila da će se u pauzama između nastupa sa sestrom Kristinom odmoriti na Adi Bojani, Nata je završila na infuziji zbog trovanja morskim plodovima! No, posao zbog toga nije trpeo.

- Nata je jela morske plodove, od kojih je dobila trovanje. Zbog toga je hitno prebačena u bolnicu. Lekari su je odmah priključili na infuziju kako bi se što brže oporavila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a potom su joj prepisali terapiju. Iako je njeno zdravstveno stanje bilo veoma loše, ipak je kao veliki profesiionalac smogla snage i uspela da održi oba koncerta - naglašava sagovornik lista “Alo!“ i otkriva da je Bekvalčeva uspela da izdrži višesatno pevanje i igranje na bini.

- Iako su bolovi u stomaku bili jaki, Nataša je mirovala pred svaki nastup kako bi svoj deo posla pred publikom uradila najbolje. Tako je i bilo. Diskoteke “Maksimus“ i “Malibu“ bile su krcate, a ona je napravila sjajnu atmosferu. Međutim, to nije sve, taman kada su bolovi malo popustili, nju je prilikom povratka za Beograd zadesio još jedan maler. Otvoreni prozori u automobilu i klima doveli su do toga da se ukočila. Čim je stigla, opet je morala da se obrati lekaru i odmah su joj dali injekcije protiv bolova. Nataša se sada odmara i polako se oporavlja, ali ove muke će joj sigurno dugo ostati u sećanju - zaključuje izvor lista “Alo!“,

Potvrdu ove informacije stigla je i od Farisa Jume, Natašinog PR menadžera.

- Istina je da je Nataša tokom boravka u Crnoj Gori imala zdravstvene probleme, ali to je nije sprečilo da dva dana zaredom održi vrlo uspešne koncerte - rekao je Juma.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Ada

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.