Nataša i Dača prvi put na istom događaju posle razvoda! On došao sa ženom, evo kako su se ponašali i da li su se pozdravili!

Izvor: Svet, 30.Maj.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša i Dača prvi put na istom događaju posle razvoda! On došao sa ženom, evo kako su se ponašali i da li su se pozdravili!

Bivši supružnici Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović našli su se prethodne večeri na istom javnom događaju u Beogradu, prvi put posle osam godina, koliko ima da su se razveli.
Pevačica i bivši vaterpolista odavno su nastavili svako svojim životom, a zauvek ih vezuje ćerka Hana, koju su dobili 2007. godine, godinu dana nakon što su se venčali.
Razveli su se posle pet godina braka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << 2011. godine, nakon nesreće koju je Dača doživeo na motoru.
Danilo je na otvaranje bašte poznatog restorana stigao sa suprugom, odbojkašicom Majom Ognjenović, dok je Nataša stigla u ženskoj pratnji, sva u crnom, u kratkoj haljinici.
Poslednji put njih dvoje viđeni su zajedno pre tri godine na jednom privatnom slavlju, tačnije u igraonici, a ovo je prvi put da su se pojavili na istom javnom događaju otkako su okončali brak.
Vaterpolista je stigao u nešto opuštenijoj varijanti, sa sređenom suprugom, a osmeh sa lica tokom večeri nije skidao i bio je sjajno raspoložen.
Iako na istom mestu, bivši supružnici se nisu pozdravili i bili su na različitim stranama, a Dača se tokom večeri sjajno zabavljao i sa Anom Sević i njenim dečkom Danijelom Nedeljkovićem.
I Nataša je bila odličnog raspoloženja, i nakon što se srdačno pozdravila sa Acom Lukasom, prepustila se pesmi.
Ovo je prvi javni susret Nataše i Dače posle razvoda. Njih dvoje važili su za jedan od najlepših i najskladnijih javnih parova, a kako su sami isticali, ostali su u dobrim, prijateljskim odnosima zbog ćerke Hane, mada se na ovu temu nisu preterano oglašavali u želji da tu sferu privatnog života ipak sačuvaju za sebe.
Podsetimo, Nataša se nakon razvoda od Dače udala još dva puta – za Ljubu Jovanovića, potom za Luku Lazukića sa kojim je krajem februara prošle godine dobila ćerku Katju. Luka je osuđen za fizički napad na nju i pevačica od njega i dalje nije zvanično razvedena.
svetATA IMAGES
The post Nataša i Dača prvi put na istom događaju posle razvoda! On došao sa ženom, evo kako su se ponašali i da li su se pozdravili! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Nataša i Dača razvod

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUSRET BIVŠIH LJUBAVI Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović PRVI PUT NAKON RAZVODA na istom mestu, pogledajte kako su se ponašali (VIDEO)

Izvor: Blic, 30.Maj.2019

Nataša Bekvalac sinoć se sa prijateljima pojavila na jednom prestoničkom događaju, a malo pre nje, na isto mesto je došao i njen nekadašnji partner i vaterpolista Danilo Ikodinović, koji je bio u društvu supruge Maje Ognjenović.

Nastavak na Blic...

SUSRET BIVŠIH SUPRUŽNIKA: Nataša i Dača prvi put na istom događaju posle razvoda, evo sa kim su došli (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2019

Bivši supružnici se nisu pozdravili i bili su na različitim stranama. Danilo je stigao sa suprugom, odbojkašicom Majom Ognjenović, dok je Nataša stigla u ženskoj pratnji NATAŠA Bekvalac i Danilo Ikodinović našli su se u sredu uveče na otvaranju bašte restorana “Nacionalna...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.