Nataša Bekvalac zbog Gotovine otkazala svirku

Izvor: Poznati.info, 23.Nov.2012, 03:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac zbog Gotovine otkazala svirku

Pop zvezda nakon oslobađajuće presude hrvatskim generalima odbila da nastupi u petak u Zagrebu

 

Brani svoje.

Nataša Bekvalac je nakon oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču otkazala nastup koji je u petak uveče trebalo da održi u zagrebačkom klubu „Moskoni“, ekskluzivno saznaje Kurir! Srpska pop zvezda je poručila organizatorima da ne računaju na nju.

- Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je trebalo da nastupi u samom centru Zagreba, ali kada je čula da je haški tribunal doneo oslobađajuću presudu Gotovini i Markaču, ljubazno je zahvalila organizatorima koncerta, uz obrazloženje da zbog aktuelne situacije ne želi da se pojavi tamo – otkriva za Kurir dobro obavešten sagovornik.

On kaže da su ulaznice za nastup novosadske barbike unapred rasprodate i da se za koncert tražila karta više. Međutim, ni to nije uticalo na Natu da promeni odluku.

Kurir prenosi saopštenje koje je Nata uputila organizatorima:

- Poštovani, obaveštavam vas da iz objektivnih razloga nisam u mogućnosti da održim solistički koncert u Zagrebu 23. novembra, zakazan još pre nekoliko meseci. U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nikad nisam otkazala koncert, ali uzimajući u obzir novonastalu situaciju, smatram da je bolje da koncert održim kad se budu stvorile odgovarajuće okolnosti.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.