Nataša Bekvalac za novi “Hello!”: Sreću sam pronašla tek u drugom braku

Izvor: Svet, 01.Mar.2016, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac za novi “Hello!”: Sreću sam pronašla tek u drugom braku

Novosadska lepotica Nataša Bekvalac nedavno je proslavila prvu godišnjicu braka. I dok su mediji raspredali o tome kada se zapravo pop zvezda udala, ona je u društvu kćerke Hane otputovala na Mauricijus.
I pored bajkovitog odmora na obalama Indijskog okeana, poželela je da se što pre vrati u Beograd, suprugu u zagrljaj. Nataša je uz Ljubu pronašla sve što joj je potrebno za osmeh, a najvažnije je da se Hana i ona u njegovom naručju osećaju sigurno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
“Verujem u ljubav do kraja života. Verujem da postoje ljudi odani i lojalni jedni drugima. Verujem da sam pored takvog čoveka. Tek u drugom braku pronašla sam istinsku sreću. Ipak, prilično sam rezervisana kada u javnost treba izneti najdublju intimu. Znam za neke do juče velike i izvikane ljubavi, koje danas ne postoje, niti ih se iko seća. Nemam potrebu da paradiram svojom srećom, da pričam o njoj. Ja je živim”, kaže pop zvezda za “Hello!”.
Nataša je neizmerno srećna što njena kćerka ima „druga Ljubu“, koji se odlično uklopio u očinske obaveze. Ne krije da bi želela da dobije još jedno dete, jer bi tada bili savršeni četverac, ali demantuje spekulacije da je već u drugom stanju.
Nastavak teksta i fotografije sa odmora na Mauricijusu potražite u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od ponedeljka 29. februara.

Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac za novi “Hello!”: Sreću sam pronašla tek u drugom braku

Izvor: Scandal.rs, 01.Mar.2016

Novosadska lepotica Nataša Bekvalac nedavno je proslavila prvu godišnjicu braka. I dok su mediji raspredali o tome kada se zapravo pop zvezda udala, ona je u društvu kćerke Hane otputovala na Mauricijus...I pored bajkovitog odmora na obalama Indijskog okeana, poželela je da se što pre vrati u Beograd,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.